Objevte nové postelové trendy roku 2022 z nabídky Materasso

  • 6 minut čtení
Objevte nové postelové trendy roku 2022 z nabídky Materasso
30 Led

Nový rok se přihlásil o slovo a s ním přichází i nové výzvy a trendy v oblasti designu. Kromě toho, že byla vyhlášena barva roku, kterou se podle instituce Pantone stala 17-3938 Very Peri, se při zařizování interiéru klade důraz především na pohodlí. V Materasso na tyto události reagujeme, a proto jsme vyrobili dokonale pohodlnou postel Corium, která je novinkou letošního roku.

Ať je nový rok ve znamení pohody

Všem našim klientům bychom rádi popřáli úspěšný a především klidný nový rok 2022, který se ponese ve znamení setkávání s nejbližšími a především v pohodě. Veškeré starosti hoďte za hlavu a užívejte si bezpečnou náruč svého domova. Vzhledem k designovým trendům, které staví na pohodlí, si bez výčitek dopřejte vše, co ve vás tento pocit vyvolá.

Materasso přináší zbrusu novou postel Corium

Naše společnost je na trhu přes 25 let. Na evropském i mimoevropském trhu se prosadila díky výrobě certifikovaných zdravotnických matrací, designových postelí a doplňků do interiéru. Výroba postelí staví na kvalitním základě, který stojí na kvalifikovaných odbornících s letitými zkušenostmi v oboru.

Předností našich postelí je možnost kombinace spacích systémů s různými čely postelí, ale také s nejrůznějšími nožkami. Kromě toho si zákazník může vybrat zpracování a design, který bude nejlépe ladit s pojetím jeho ložnice. Korpusy postelí jsou k dostání se silnějšími či užšími bočnicemi ve standardních i atypických rozměrech. Bedlivé sledování interiérových trendů se promítá i do zpracování postelí. V naší nabídce si vyberou zastánci extravagance, klasiky i moderny.

Představujeme dokonalou postel Corium

Corium je luxusní designová postel, která nemá úložný prostor. Je tedy vhodná pro všechny, kteří úložný prostor v posteli nepotřebují. Rošt je možné do postele namontovat ve výšce boční hrany bočnice, což znamená, že je matrace uložená nejen na roštu, ale také na bočnicích. Výsledkem je postel, která vzhledem připomíná atraktivní boxspring. Šířka postele je stejná jako šířka matrace, díky čemuž postel získala jednoduchý a minimalistický vzhled bez zbytečných výrazných prvků.

Čelo postele Corium je vysoké 150 cm. Postel je možné očalounit buď textilem, nebo moderní eko kůží. Na výběr přitom máte z více než 150 barevných odstínů, které nabízí celosvětově uznávané značky zaměřující se na potahové materiály. Záleží jen na vás, zda se rozhodnete pro hladké jednobarevné provedení nebo sáhnete po výraznější textuře. Vylaďte si postel Corium tak, aby šla ruku v ruce se zařízením vaší ložnice.

Designová postel
Obrázek: Novinka pro rok 2022 postel Corium.

Letošní inspirace do ložnice

Pro tento rok se interiérový design opírá o myšlenku pohodlí a jednoduchosti. Rovněž se v něm promítá naděje a touha vrátit se do správných kolejí. Nechybí ani nadějné vyhlídky na budoucnost.

Z hlediska barev si cestu do našich domovů najde nejen fialovomodrá barva roku Very Peri, ale také zelená, která je barvou rovnováhy, spokojenosti a jistoty. Chybu neuděláte při kombinaci s barvami zemitých tónů. Jde například o pískovou, oranžovou, hnědou a hnědočervenou. Ložnici můžete rozzářit optimistickou žlutou.

Barvou roku 2022 se stala Very Peri

Instituce Pantone, která každý rok vyhlašuje barvu roku, se letos rozhodla pro modrofialovou Very Peri. Tato barva se promítne nejen v interiérovém designu, ale také v módě, umění nebo malířství. Very Peri je modrofialová barva s podtónem červené. Má podporovat kreativitu, vynalézavost, novotu a přinášet sílu. Povzbuzuje k tomu, aby vzal člověk svůj život do vlastních rukou.

Postele od Materasso si můžete nechat očalounit potahovým materiálem v nejrůznějších barvách. Díky bohaté paletě barev a odstínů u nás najdete i Very Peri, která odpovídá čalounění pod názvem Soro 65 textura. Podívejte se do našeho vzorníku látek.

Extravagantní pohled do budoucnosti

Pokud vyhlížíte optimistické nové zítřky, neměla by vaší ložnici chybět postel Paris. Jedná se o kontinentální postel v oblíbeném provedení boxspring, které se postará o dokonalý odpočinek. Postel na první pohled zaujme extravagantním vysokým čelem, jež tvoří čalouněné čtverce. Barvy odpovídají zemitým tónům, o rozjasnění se postarala žlutá.

Jestliže nejste příznivci pestrých barev, můžete si díky bohaté nabídce čalounění vybrat konzervativnější zpracování. Netradiční vzhled postele podtrhuje překrytí rámu sukničkou. Postel Paris se pyšní úložným prostorem dostupným po vyklopení roštů. K dostání v rozměrech 190 × 80 cm nebo 200 × 210 cm.

Extravagantní postel na míru
Obrázek: Extravagantní postel Paris.

Útulné prostředí a pohodlí na prvním místě

Myšlenku pohodlí do svojí ložnice vnesete designovou postelí Melva. Její zpracování působí romanticky a tak trošku vintage. Neexistují vhodnější styly, které by návrat do správných kolejí vyjadřovaly lépe.

Dominantou postele je výrazné čalouněné čelo připomínající pohodlné křeslo ušák. Na výrazu pohodlí se podepisuje prošívání ve tvaru kosočtverce. Romantický vzhled podporují tvarované nožičky ze dřeva s výškou 13 cm. Boxspringová postel Melva má pod matracemi ukrytý úložný prostor, ke kterému se dostanete pomocí výklopných roštů.

Postel s čalouněným čelem
Obrázek: Romantická postel Melva.

Jednoduchost, která nikdy nezklame

Koncept jednoduchosti v sobě snoubí designová postel Siena. Na první pohled zaujme svým jednoduchým zpracováním, za které vděčí rovným liniím. Moderní look jí dodávají 10 cm vysoké futuristické nožičky, jež jsou vyrobeny z kovu stříbrné barvy. Postel Siena se pyšní velkým úložným prostorem, který objevíte po zvednutí výklopných roštů. Modrozelená barva látky čalounění vnese do vaší ložnice klid a blízké setkání s přírodou.

Luxusní postel na míru
Obrázek: Minimalistická postel Siena.

Designové postele Materasso jsou k dostání u vybraných prodejců po celé České republice. Postele a další produkty najdete například v Praze, Brně, Ostravě, Olomouci, Plzni a dalších městech. Na prodejně se rovněž můžete poradit s odborníky, kteří vám pomohou s výběrem, ale také zodpoví veškeré otázky, které se týkají postelí Materasso.

Sdílet tento článek