blog
06.05.2022 ⦁ Srovnání postelí

Byli jsme na veletrhu Nábytok a Bývanie 2022 v Nitře

Konečně jsme se dočkali a po covidové době jsme se mohli opět setkat s našimi milými zákazníky na veletrhu. Jak to vypadalo na našem stánku? 

30. ročník mezinárodního veletrhu nábytku, bytových doplňků, designu a architektury Nábytok a Bývanie proběhl od 27. dubna do 1. května 2022 na výstavišti Agrokomplex v Nitře. Byl to pro nás velmi úspěšný veletrh, který po covidové době přinesl opět plno milých setkání i objednávek. 

Naši milí klienti ze Slovenska pak na našem stánku strávili třeba i 2,5 hodiny, kdy společně s námi vybírali vysněnou postel od zdobeného designového čela, látky na čalounění a korpus postele přes tu nejlepší matraci respektující individuální potřeby daného klienta až po nožičky postele či výběr křesla a taburetu v designu postele.

Nasajte inspirativní atmosféru veletrhu Nábytok a Bývanie v Nitře prostřednictvím videa z našeho stánku. 

Jaké jsme představili novinky? 

Kromě naší rozsáhlé standardní nabídky jsme představili několik novinek. Například matrace z vysoce komfortních pěn s jemnou vůní heřmánku či matrace s potahem s karbonovým vláknem, které má za úkol vytvořit ochranný štít proti elektromagnetickému záření. Naše matrace prostě stále posouváme vpřed, využíváme nové technologie a stále vylepšujeme naše výrobní procesy. Chceme vám vždy přinášet něco nového a nabídnout matrace na míru specifickým potřebám každého z nás


Představili jsme také náš unikátní systém air-flow. Pomocí páry jsme pak zákazníkům demonstrovali cirkulaci vzduchu v našich pružinových matracích vybavených tímto systémem. Spánek nikdy nebyl tak svěží! 

Nové klenoty mezi postelemi 

Z inspirace včelími plástvemi vzešlo luxusní propracované čelo nového modelu postele, kterou jsme příznačně nazvali HONEY. Na veletrhu byla k vidění i se stylovým taburetem s úložným prostorem a víkem ve stejném designu jako čelo postele HONEY. 


Další čerstvou novinkou byla překrásná posteľ FOЯREST - for LOVE ❤️, for LIFE 🌱, for REST  🛏️. 

Ukázali jsme i další naše značky

Na druhé straně našeho stánku jsme pak dali prostor také našim dvěma dalším značkám. Luxusním postelím z kolekcí Ferreti a dokonalému spojení hotelové postele Wall s křeslem i taburetem od Materasso Hotels.


Luxusní postel Chain v sobě nese rysy art deco a na veletrhu v Nitře se ukázala společně s ladícím taburetem a nočním stolkem. 


Pod značkou Materasso Hotels pomáháme hoteliérům, aby se u nich hosté skvěle vyspali.  

Hledáte tu pravou matraci či stylovou postel?

Pokud se i vy chcete skvěle vyspat, podívejte se, kde můžete navštívit prodejce našich produktů Materasso, který vám rád pomůže s výběrem. 

Publikováno 06.05.2022
I ty se chces pořádně vyspat? Podívej se na naše matrace