Pořiďte si křeslo, které bude dokonale ladit s vaší postelí

  • 5 minut čtení
Pořiďte si křeslo, které bude dokonale ladit s vaší postelí
25 Led

Ložnice je jedním z nejdůležitějších pokojů v domě. Je totiž místem, kde po celém dni odpočíváte a načerpáváte energii prostřednictvím kvalitního spánku. A jedním ze způsobů, jak rychle usnout a klidně spát po celou noc, je relaxace a čtení před spaním. Proto by vám také v ložnici nemělo chybět pohodlné křeslo, které dokonale ladí s vaší postelí.

Vytvořte si v ložnici útulný kout díky křeslu

I to, zda se v ložnici dobře cítíte, může mít vliv na kvalitu spánku. Ložnice tedy nemusí být jen pokojem s postelí a nočními stolky, ale může v ní vzniknout také útulný kout, který budete mít spojený s chvílemi plnými odpočinku. A základem takového relaxačního místa by mělo být pohodlné křeslo, ve kterém můžete jen tak sedět, číst si oblíbenou knížku nebo časopis nebo třeba luštit křížovky.

Proč sladit křeslo s postelí?

Abyste se v ložnici cítili co nejlépe, měla by samozřejmě co nejlépe vypadat. V tom vám může pomoci správný výběr barev a také sladění jednotlivých kousků nábytku. Pokud bude křeslo v podobném nebo ve stejném designu jako vaše postel, bude ložnice působit jednotným a harmonickým dojmem.

Aby byly chvíle strávené v křesle ještě příjemnější, nezapomeňte svůj malý kout klidu vybavit polštářky, hřejivou dekou a lampičkou. Vyladit k dokonalosti ho můžete ještě třeba malou kožešinou nebo stolkem, na který můžete pokládat knížky nebo telefon.

Křeslo k posteli
Čtení před spaním je ta nejlepší relaxace.

Seznamte se s designovými křesly Materasso

Značka Materasso moc dobře ví, že v ložnici záleží na kvalitní posteli a matraci, ale také na dalších doplňcích, jako jsou noční stolky nebo právě křesla. Velkou výhodou křesel Materasso je možnost jejich sladění s postelí, taburetem a nočními stolky. Samozřejmostí je moderní design a komfortní výška.

Konstrukce těchto křesel je vyrobena z překližky a vybírat můžete z několika typů a moření podnoží a z velkého množství kvalitních potahových látek. Díky širokému výběru barev a odstínů si na své přijde opravdu každý, v nabídce je více než 150 druhů látek od celosvětově uznávaných značek.

Vyberte si křeslo podle svých představ

V nabídce značky Materasso najdete hned několik typů čalouněných křesel, která jsou navržena tak, aby kombinovala praktičnost, pohodlí a luxusní design. Pojďme si je ve zkratce představit.

Křeslo Breeze

Křeslo Breeze se pyšní nadčasovým designem a také vysokým komfortem sezení, který zajišťuje pružinový vlnovec. Co se týče vzhledu křesla, vybírat můžete ze třech typů prošívání a dvou typů podnože.

Čalouněné křeslo

Křeslo De Luxe

Luxusní křeslo De Luxe se vyznačuje vysokým sezením, komfort opět zajišťuje pružinový vlnovec. Stejně jako v případě křesla Breeze můžete volit nejen některou z mnoha potahových látek, ale také jeden ze tří designů křesla a dvou typů podnože.

Čalouněné křeslo

Křeslo Modern

Pokud dáváte přednost křeslům s nižší opěrkou, můžete zvolit křeslo Modern, jehož konstrukce je vyrobena z masivního vrstveného ohebného dřeva. Ani tomuto křeslu nechybí pružinový vlnovec, který zajišťuje, že se vám v křesle bude velmi pohodlně sedět.

Křeslo s nízkou opěrkou

Křeslo Mont Blanc

Zejména v moderních interiérech zazáří křeslo Mont Blanc s vysokým opěradlem a sedákem prošitým ve tvaru kostek. Toto křeslo, založené na jednoduchých liniích, se vyznačuje velmi elegantním vzhledem.

Designové křeslo

Dvojkřeslo Budoir Mont Blanc

Chcete křeslo sdílet i se svým protějškem? V tom případě můžete svou ložnici vybavit také stylovým dvojkřeslem s vysokou opěrkou Budoir Mont Blanc.

Dvojkřeslo s vysokou opěrkou

Nezapomeňte na podnožku

Že byste si chtěli dát při čtení knihy nebo relaxaci nohy nahoru? Pak nezapomeňte ke křeslu přikoupit také podnožku. Značka Materasso nabízí tři typy podnožek. Zvolit můžete podnožku Cut, Castelo nebo Cross.

I křeslo v ložnici vám může pomoci k lepšímu spánku. Díky němu totiž můžete v ložnici vytvořit příjemný kout, kde si budete před spaním číst knížku nebo jen tak relaxovat. Pokud chcete, aby křeslo vypadalo v ložnici co nejlépe, volte takové, které ladí s vaší postelí.

Sdílet tento článek